Розпис пасхального печива - це захопливе заняття, під час якого ми перетворимо звичайні пряники в справжні шедеври. Для розпису ми використаємо білкову глазур та натуральні барвники. Наші майстри навчать вас декільком технікам нанесення білкової глазурі: малюнку на глазурі, мереживному розпису та точковому розпису.
Тісто для печива готується з якісних продуктів, а саме: з яєць, масла, меду, борошна, цукрової пудри і головне - спецій, без яких імбирний пряник ніколи не буде імбирним пряником:) Спосіб приготування забезпечує термін зберігання до 2-х місяців.
На майстер-класі ви навчитесь:
-
працювати з кольоровою глазур'ю
-
декоруванню кольоровими присипками та різним солодким декором
-
специфіці роботи з кондитерськими мішками
-
правильно підбирати смакові поєднання
Вартість майстер-класу:
-
Формат
Art-BOX
Виїзд
10-30 людей
Виїзд
40-50 людей
Виїзд
більше 60 людей
Вартість
540грн/одиниця
340грн/людина
310грн/людина 280грн/людина
-
У вартість закладені всі необхідні матеріали, а також робота 1-2 майстрів. Транспортні витрати за межі Києва розраховуються додатково.
-
*Вартість для більшої кількость людей розраховується індивідуально. Середня тривалість майстер-класу - 1,5-2 години. Технічний райдер для виїздного заходу: столи, стільці, при необхідності доступ до води та електрики. Для кулінарних майстер-класів потрібен холодильник