Пасха - це найсвітліше та найрадісніше свято для всіх християн! В цей день хочеться чудес і тепла. Найголовнішим атрибутом святкового столу є паска, яка сьогодні має безліч видів та смаків. Але незмінною є необхідність по-особливому прикрасити цей здобний хліб. На цьому майстер-класі ми навчимо вас декорувати паски в різний спосіб: від класичного декору білком до оформлення мастикою, використовуючи елементи ручних заготовок.
На майстер-класі ви навчитесь:
-
працювати з кольоровою глазур'ю та кремами
-
декоруванню кольоровими присипками та різноманітним солодким декором
-
специфіці роботи з кондитерськими мішками
-
правильно підбирати смакові поєднання
-
Вартість майстер-класу:
Формат
Art-BOX
Виїзд
10-30 людей
Виїзд
40-50 людей
Виїзд
більше 60 людей
Вартість
650 грн/одиниця
450 грн/людина
420 грн/людина 390 грн/людина
-
У вартість закладені всі необхідні матеріали, а також робота 1-2 майстрів. Транспортні витрати за межі Києва розраховуються додатково.
-
*Вартість для більшої кількость людей розраховується індивідуально. Середня тривалість майстер-класу - 1,5-2 години. Технічний райдер для виїздного заходу: столи, стільці, при необхідності доступ до води та електрики. Для кулінарних майстер-класів потрібен холодильник.