Розпис імбирного печива - це цікаве заняття зі смачним результатом. Чудовий варіант як для дитячого дня народження, так і для дорослого корпоративу. На майстер-класі ви навчитесь трьом видам розпису печива, а також декоруванню та упаковці. Не дивлячись на кропітливість виготовлення, весь процес приготування та оформлення неодмінно принесе вам задоволення.
Тісто для печива готується з якісних продуктів, а саме: з яєць, масла, меду, борошна, цукрової пудри і головне - спецій, без яких імбирний пряник ніколи не буде імбирним пряником:) Спосіб приготування забезпечує термін зберігання до 2-х місяців.
Фотозвіт з проведеного майстер-класу: Розпис імбирного печива
На майстер-класі ви навчитесь:
-
працювати з кольоровою глазур'ю
-
декоруванню кольоровими присипками та різним солодким декором
-
специфіці роботи з кондитерськими мішками
-
правильно підбирати смакові поєднання
-
-
Вартість майстер-класу:
Формат
Art-BOX
Виїзд
10-30 людей
Виїзд
40-50 людей
Виїзд
більше 60 людей
Вартість
560 грн/одиниця
360 грн/людина
330 грн/людина 300 грн/людина
-
У вартість закладені всі необхідні матеріали, а також робота 1-2 майстрів. Транспортні витрати за межі Києва розраховуються додатково.
-
*Вартість для більшої кількость людей розраховується індивідуально. Середня тривалість майстер-класу - 1,5-2 години. Технічний райдер для виїздного заходу: столи, стільці, при необхідності доступ до води та електрики. Для кулінарних майстер-класів потрібен холодильник.