На майстер-класі ви навчитесь готувати справжній марципан, дізнаєтесь секрети його приготування і як відрізнити справжній марципан від підробленого. А головне - ви зробите смачнющі цукерки з марципану, рецепт яких здивує вас простотою та неперевершеним смаком!
Основа виготовлення марципану - це мигдалеве борошно та цукор. Якщо ви любите цей вид горіхів, то, швидше за все, марципан теж смакуватиме вам. В будь-якому разі спробуйте, майстри нашої студії впевнені, що після майстер-класу з виготовлення марципанових цукерок ніхто не залишиться розчарованим. І голодним:)
На майстер-класі ви навчитесь:
-
формувати цукерки
-
виготовляти марципан
-
правильно підбирати смакові поєднання
Вартість майстер-класу:
-
Формат
Art-BOX
Виїзд
10-30 людей
Виїзд
40-50 людей
Виїзд
більше 60 людей
Вартість
620 грн/одиниця
430 грн/людина
400 грн/людина 370 грн/людина
-
У вартість закладені всі необхідні матеріали, а також робота 1-2 майстрів. Транспортні витрати за межі Києва розраховуються додатково.
-
*Вартість для більшої кількость людей розраховується індивідуально. Середня тривалість майстер-класу - 1,5-2 години. Технічний райдер для виїздного заходу: столи, стільці, при необхідності доступ до води та електрики. Для кулінарних майстер-класів потрібен холодильник.